Bahçeli'den CHP'ye çok sert yanıt!

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, CHP’den yöneltilen “AK Parti’nin bastonu oldunuz” eleştirilerine sert yanıt verdi.

Bahçeli'den CHP'ye çok sert yanıt!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’den gelen “AK Parti’nin bastonu oldunuz” eleştirilerine cevap veren Bahçeli, "Güya biz AKP’ye bastonluk yapıyormuşuz. Güya biz AKP’nin avukatlığına soyunuyormuşuz. Bre densizler siz FETÖ’nün kurşun askerliğine talip olurken, bizim Türkiye’yi müdafaa etmemiz mi gözünüze batıyor?. Ne yapacaktık, devleti yönetenlerle, devleti yönetenlerle kavga mı edecektik? Nedir istenen, Pensilvanya’dan sufle alanlar bize ne ima etmektedirler? Hiç kimse haddini aşmasın, yediğimiz aşı da, atacağımız taşı da biliriz" dedi.

İKİNCİ DARBE TEŞEBBÜSÜ İDDİASI

İkinci darbe teşebbüsü iddialarına değinen Bahçeli, "Bu iddia sahiplerinin kriz ve kaos rüzgarı estirmesi, karamsarlık ve korku aşılaması kesinlikle art niyetlidir" dedi. "Rüzgar eken fırtına biçmeye razı olmalıdır" diyen Bahçeli, "Ederi bir dolar olan geri gelecekse, gömülmeye de hazır olmalıdır. Kim Türkiye’nin aleyhine bir darbe hazırlığı yapıyorsa, bedelini ödemeyi de peşin peşin kabullenmelidir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar