2016 yılının rekor bonzaisi yakalandı!

Baba ve oğlunun uyuşturucu çiftliği...

2016 yılının rekor bonzaisi yakalandı!
İzmir'in Kemalpaşa İlçesi Armutlu Mahallesi'ndeki bir çiftlik evi olmak üzere üç adrese baskın yapan narkotik timleri, 2016 yılı içerisinde tek seferde en fazla miktarla bonzai'yi ele geçirdi. Piyasa değeri 2 milyon 100 bin TL olan 70 kilo bonzai ile 2 kilo esrarın sahibi olan baba H.Ç. ve oğlu T.Ç. ve onlara yardım eden M.G.İ. gözaltına alındı.

İl genelinde uyuşturucu ticareti yapan kişilerin, ellerindeki yüklü miktardaki bonzaiyi piyasaya sürmeye çalıştıkları bilgisini alan Narkotik Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iki kişinin kimliğini tespit etti. Bu kişilerin 60 yaşındaki H.Ç. ile 34 yaşındaki oğlu T.Ç., olduğu belirlendi. Takibe alınan baba ve oğlunun Armutlu Mahallesi'nde biri çiftlik olmak üzere üç adresi kullandıkları saptandı. Son olarak baba H.Ç., çiftlik evine girdiği sırada operasyon yapıldı. Çiftlik evindeki aramalar sırasında 32 poşet içerisinde gizlenmiş 70 kilo bonzai ile 2 kilo esrar bulundu. Ele geçirilen bonzainin, 2016 yılı içerisinde bir seferde en fazla ele geçirilen miktar olduğu açıklandı. Ayrıca uyuşturucunun piyasa değerinin de, yaklaşık iki milyon 100 bin TL olduğu ifade edildi. Operasyonu geliştiren ekipler daha sonra H.Ç.'nin oğlu T.Ç. ile onlara yardım eden 23 yaşındaki M.G.İ.'yi gözaltına aldı. Gözaltındaki sanıkların sorgu işlemlerinin sürdüğü açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar