2 kişi taksiciyi böyle öldürdü!

2 kuzenin taksiciyi öldürme anı görüntülendi

2 kişi taksiciyi böyle öldürdü!
İzmit'te, iddiaya göre alkollü olmaları nedeniyle aracına almak istemeyen taksici 65 yaşındaki Ali Özkaraman'ı bıçaklayan 2 kuzenin, taksiciyi öldürme anı vatandaşlar tarafından görüntülendi. Amca çocuklarından birinin yere yığılan taksicinin göğsüne bıçağı saplaması, diğerinin ise yerde yatan taksiciyi tekmelemesi yaşanan vahşeti gözler önüne serdi.

Geçen Cuma günü gecesi İzmit Terzibayırı Korniş Caddesi'nde meydana gelen olayda, 21 yaşındaki Oğuz Seyhan ile kuzeni 20 yaşındaki Yıldıray Seyhan taksiye bindi. İddiaya göre, taksici Ali Özkaraman iki kuzeni alkollü olmaları nedeniyle aracına almak istedi. Araç ilerlerken bu konuda tartışma çıktı. Taksici ve kuzenlerin araçtan inmesinin ardından kavga çıktı. Kuzenler taksiciyi bıçakladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibi Ali Özkaraman'ı Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan Ali Özkaraman hastanede yaşamını yitirdi.
Polisin gözaltına aldığı taksiciyi bıçaklayan Yıldıray Seyhan ile kuzeni Oğuz Seyhan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Yıldıray ve Oğuz Seyhan ifadelerinde, alkollü olmaları nedeniyle taksicinin kendilerini araca almak istemediğini, araca bindikten sonra çıkan tartışmanın ardından kavga ettiklerini söyledi.

Olay gecesi yaşananlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde vatandaşlar 2 kuzeni engellemeye çalışırken, Tamam artık, Vurmayın, Günah diyerek iki kuzeni durdurmaya çalıştı. Düştüğü yerden kalkan bir kişi küfürler ederek yerde yatan taksicinin göğsüne bıçağı sapladı, daha sonra tekme attı, diğer kişinin ise yerde yatan taksiciye tekmeler atması olay gecesi yaşanan vahşeti gözler önüne serdi. 2 kuzenin taksiciyi vahşice öldürmesinin şokunu yaşayan vatandaşlar, beddua etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar