Vatmandan Kılıçdaroğlu selfiesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa’da servis bekleyen işçi, taksici ve kamyoncularla sohbet etti. 3 çocuklu bir inşaat işçisinin evine konuk olan Kılıçdaroğlu, Bursaray ile seyahat etti ve vatmanla selfie çektirdi.  Bursa’ya dün gece gelen CHP Ge

Vatmandan Kılıçdaroğlu selfiesi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa’da servis bekleyen işçi, taksici ve kamyoncularla sohbet etti. 3 çocuklu bir inşaat işçisinin evine konuk olan Kılıçdaroğlu, Bursaray ile seyahat etti ve vatmanla selfie çektirdi. 
 
Bursa’ya dün gece gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 05.30’da kaldığı otelden Genel Sekreter Gürsel Tekin ve partililerle birlikte merkez Yıldırım İlçesi’ndeki Tayyareci Mehmet Ali Bey Caddesi’ne geldi. Burada servis bekleyen ve çay ocağında oturan işçilerle sohbet eden Kılıçdaroğlu, bir çorbacıya da girerek, kahvaltı yapanlarla selamlaştı. 
 
Yaya olarak taksi durağına geçen Kılıçdaroğlu, şoförlerin dertlerini dinledi. Kent içi ulaşımda kullanılan Bursaray’a Arabayağı durağından binen Kılıçdaroğlu, burada bulunanlarla sohbet etti. Hacıvat Mahallesi’nde inen Kılıçdaoğlu, burada karşılaştığı CHP’lilerle sohbet etti. Bursaray vatmanı da Kılıçdaroğlu ile selfie çektirdi. 
 
Tekrar aracına binen Kılıçdaroğlu, Hacıvat Mahallesi’nde 341’nci Sokak’ta üç çocuk babası inşaat işçisi Mehmet Yücedağ’ın evinde kahvaltı yaptı. 
 
Dışarıya çıkınca aile ve vatandaşlarla fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, burada da Bursalıların şikayetlerini dinledi. Mahalleli, elektrik, su sıkıntısı çektiklerini ve asayiş konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 
 
Buradan Ankara yolu üzerindeki kamyon garajına geçen Kılıçdaroğlu, kamyoncuların beklediği kahvede boğaca yiyip çay içti. HGS cezaları ve işsizlikten şikayet eden kamyoncular, "3 günden beri yatıyoruz. Bir aracımız kaldı vergimizi peşin ödüyoruz. Arkamızdan bir de HGS cezası yolluyorlar" diye konuştu.
 
Kamyoncuları dinleyen Kılıçdaroğlu da, siyasetçi olarak görevlerinin sorunları dile getirmek olduğunu belirterek, "Bu kadar dert sahibi olduğunuzu bilmiyordum. 2 yıl önce yine Gebze’de kamyoncuları ziyaret etmiştim. Dinlediğim dertler katlanarak artmış. Dünyada petrol fiyatları yüzde 60 düşmesine rağmen Türkiye’de mazot yerinde sayıyor" dedi. 
 
Siyasetin zenginleşme aracı olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Siyasete giren herkes köşeyi döndü. Çocukları döndü, yengeleri döndü, bütün akrabaları döndü. 17-25 Aralık soruşturmalarında bakan çocuklarının evlerinden kasalar çıkıyor. Paralar çıkıyor. Belgesi var delili var. Örtbas edilip kapatılıyor” diye konuştu. 
 
Kamyoncularla fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Yeşil Vergi Dairesi Otosansit Şubesi binasına girerek, çalışanlara “Meslektaşlarım kolay gelsin” dedi. 
 
Kılıçdaroğlu’nun Bursa’daki gezisi gün boyu sürecek ve Akademik odalar ve sivil toplum temsilcileriyle de bir araya gelecek. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler