Van İl Jandarmaya saldırı

Van İl Jandarma Komutanlığı Komando Taburu'na bir grup PKK'lı tarafından roketatarlı ve el yapımı bomba (EYP) ile saldırı düzenlendi. Edinilen bilgiye göre, akşam 21.30 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından Vali Mithatbey Mahallesi'nde bulunan İl Jandarm

Van İl Jandarmaya saldırı

Van İl Jandarma Komutanlığı Komando Taburu'na bir grup PKK'lı tarafından roketatarlı ve el yapımı bomba (EYP) ile saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, akşam 21.30 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından Vali Mithatbey Mahallesi'nde bulunan İl Jandarma Komutanlığı Komando Taburuna roketatar ve EYP atıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, askerin anında karşılık vermesi üzerine kısa süreli çıkan çatışmanın ardından PKK'lılar olay yerinden kaçtı. Bölgeye sevk edilen zırhlı araçlarla olay yerinde inceleme yapılırken, PKK'lıların yakalanması yönünde arama çalışmaları başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler