Vali'den makam aracına bayraklı savunma

Rize Valisi Ersin Yazıcı, yeni alınan lüks makam aracı ile ilgili eleştirilere sosyal medya üzerinden bayrak vurgusu yaparak cevap verdi.Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın İl Özel İdaresi kaynaklarından Rize Valiliği makamına 642 bin TL değerinde lüks bir jip a

Vali'den makam aracına bayraklı savunma

Rize Valisi Ersin Yazıcı, yeni alınan lüks makam aracı ile ilgili eleştirilere sosyal medya üzerinden bayrak vurgusu yaparak cevap verdi.

Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın İl Özel İdaresi kaynaklarından Rize Valiliği makamına 642 bin TL değerinde lüks bir jip alması sosyal medyada ve basında eleştiri konusu olmuştu.

42 bin TL’lik jipin yanında ikinci bir jip ve lüks bir binek aracının da alındığı iddia edilerek toplam alınan üç makam aracının bedeli 1 Milyon TL olarak iddia edilmişti.

Vali Ersin Yazıcı, özellikle sosyal medya üzerinden artan eleştirilere twitter hesabı üzerinden cevap verdi. Yazıcı paylaşımlarının birinde, “Araç Valiliğin. Türk bayrağı taşıyor. Rize’yi temsil ediyor. Önceki aracın aynısı. Tepkiler garip” yazarak savunmasında bayrak vurgusu yaptı.

Bir başka paylaşımında ise “Bakanlık tarafından kiralanıp Valiliğe tahsis edilen bir araç vardı. Bugüne kadar onu kullandım. Bu aracın kiralama süresi bitti. Aynı araçtan Valiliğimize bir tane satın aldık” şeklinde yazdı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından kiralanan ve eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın Rize ziyaretlerinde kullanmak üzere Valilik garajında hazır tutulan jip, Yazıcı’nın bakanlık görevinden alınmasının ardından Rize Valiliği makamına tahsis edilmişti. Söz konusu aracın Ramazan ayı içerisinde bir kazaya karışarak kullanılmayacak duruma geldiği iddia edildi.

1-557.jpg

20150730aw489097_01.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler