Vali Öz'den TEOG sınavı mesajı

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı dolayısıyla mesaj yayınladı.   Vali Öz mesajında;    “27-28 Nisan tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de Temel Eğitimde

Vali Öz'den TEOG sınavı mesajı
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı dolayısıyla mesaj yayınladı.
 
Vali Öz mesajında;
 
 “27-28 Nisan tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı yapılacaktır. Bu sınav çocuklarımızın geleceği için önemli bir aşamadır.
 
Bu nedenle onlara en iyi sınav ortamını sağlamak ve sınav kaygılarını mümkün olduğunca azaltmak amacıyla güvenlik birimlerimiz ve üzerine sorumluluk düşen kamu kurumlarımız tarafından sınavların yapılacağı okul çevrelerinde gereken tedbirler ve düzenlemeler yapılmıştır. 
 
TEOG sınavlara girecek olan öğrencilerimizin, rahat ve güven içerisinde bir sınav geçirmeleri için tüm vatandaşlarımıza çocuklarımızın rahat ve huzurlu bir sınav geçirmeleri için sorumluluk düşmektedir. Sınavı etkileyebilecek yüksek ses ve gürültü problemleri konusunda vatandaşlarımızın hassasiyet göstereceklerine ve duyarlı davranacaklarına olan inancım tamdır. 
 
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılı bireyler olarak milletimize, ülkemize ve bölgemize hizmet etmelerini arzu  ettiğimiz çocuklarımızın emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyor, eğitim hayatları için önemli bir aşama olan TEOG Sınavında tüm öğrencilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim