Vali Koçak'tan 'Göç Dalgası' Açıklaması

Mardin'de görev yapan gazetecilerle iftarda bir araya gelen Vali Ömer Faruk Koçak, Suriye üzerinden gelebilecek her türlü göç dalgasına hazır olduklarını dile getirdi.Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla i

Vali Koçak'tan 'Göç Dalgası' Açıklaması
Mardin'de görev yapan gazetecilerle iftarda bir araya gelen Vali Ömer Faruk Koçak, Suriye üzerinden gelebilecek her türlü göç dalgasına hazır olduklarını dile getirdi.
Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen iftar programına gazetecilerin yanı sıra Mardin İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ve Mardin İl Jandarma Alay Komutanı Alaaddin Karsavuran da katıldı.
İftarın ardından gazetecilerin Mardin Kalesi ile ilgili sorularını yanıtlayan Vali Koçak, kaleye 10 milyon liralık ödeneğin harcandığını açıkladı. Vali Koçak, "Mardinli vatandaşların her fırsatta kalenin turizme açılmasını dile getiriyor. Bizde bunu istiyoruz. Fakat bu bir günde olacak iş değil. İmkanlar dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Suriye'den gelen göçlere karşı tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Vali Koçak, "Her türlü göç dalgasına karşı hazırız. En kötü senaryoyla karşı karşıya kalırsak bile inşallah bir sıkıntı ile karşı karşıya kalmayacağız" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler