"Vaat değil iş zamanı"

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner seçim çalışmalarına Yomra, Arsin ve Maçka ilçeleri ziyaretleriyle devam ediyor.İlçe teşkilatlarında büyük ilgi gören Güner, partililerine teşkilatın içerisinden gelen biri olarak sıkıntıları

"Vaat değil iş zamanı"

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner seçim çalışmalarına Yomra, Arsin ve Maçka ilçeleri ziyaretleriyle devam ediyor.

İlçe teşkilatlarında büyük ilgi gören Güner, partililerine teşkilatın içerisinden gelen biri olarak sıkıntılarını en iyi anlayan kişi olduğunu belirtti.

Teşkilat demek birliktelik demek olduğunu belirten Güner, "Ben sizin içinizden gelen biriyim. Sizin sorunlarınızı, sıkıntılarınızı, beklentilerinizi en iyi anlayan biriyim.Teşkilatların içerisindeki en büyük sıkıntımız iletişim. Yıllarca bizde bunu yaşadık. Bin vatandaşa yardımcı olmak için gösterdiğiniz çabanın sonuçsuz kaldığındaki mahcupluğunuzu en iyi ben anlarım. Gecesini gündüzüne katmış , yeri geldiğinde ailesine ayırması gereken zamanı partisine vermiş sizlere yardımcı olmak için aday oldum. Teşkilatın her kademelerinde çalıştım. Burnum sürte sürte bütün sorunların üstesinden gelmeyi öğrendim. Şimdi vaat zamanı değil iş üretme zamanı. Sizin verdiğiniz sözleri yerine getirebilmek, başınızı yere düşürmemek için adayım. Bu sebepten desteğinizi istiyorum." dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel