Uzunsokak'ta Bıçaklı Kavga! Ölüm Tehlikesi Var

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon'da bu akşam saatlerinde bir kişi göğüs ve karın boşluğundan aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Haber61'in edindiği bilgiye göre henüz nedeni belli olmayan bir nedenden dolayı çıkan tarışma yerini bıçaklı kavgaya bıraktı

Uzunsokak'ta Bıçaklı Kavga! Ölüm Tehlikesi Var

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon'da bu akşam saatlerinde bir kişi göğüs ve karın boşluğundan aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.

Haber61'in edindiği bilgiye göre henüz nedeni belli olmayan bir nedenden dolayı çıkan tarışma yerini bıçaklı kavgaya bıraktı. Kavga sırasında Ö.H. belinden çıkarmış olduğu bıçağı M.Y.'ye sapladı. Aldığı darbelerle olay yerinden kaçmaya çalışan M.Y koşarak kaçmak istese de Trabzon Uzunsokak'daki sinema aralığıda aldığı darbeler sonucu yere yığıldı.

K.T.Ü Tıp fakültesi Farabi hastanesine kaldırılan M.Y burada tedavi altına alınırken Ö.H ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber