'Uyan Türkiye' diyenler bu millet hiç uyumadı!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi, İl Danışma Meclisi Toplantısında muhalefete mesaj gönderdi. Revi, "Rakip partilerin aday adayları 'Uyan Türkiye' diyorlar siz kendiniz uyuyor mu zannediyorsunuz bu millet hiç uyumadı." dedi.Revi, partilerinin '6-0' hedefi

'Uyan Türkiye' diyenler bu millet hiç uyumadı!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi, İl Danışma Meclisi Toplantısında muhalefete mesaj gönderdi. Revi, "Rakip partilerin aday adayları 'Uyan Türkiye' diyorlar siz kendiniz uyuyor mu zannediyorsunuz bu millet hiç uyumadı." dedi.

Revi, partilerinin '6-0' hedefini rakip parti aday adaylarının da kabullendiğini ifade etti.

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun bir katılımla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiye Seymenoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

20150328aw367095_01.jpgKONUŞMASINA ŞENOL'U ANARAK BAŞLADI

Toplantıda açılış konuşmasını geçtiğimiz gün vefat eden Trabzon Belediyesi eski Meclis Üyesi Oktay Şenol'u rahmetle anarak başlayan Başkan Revi, "Değerli kardeşlerim hazırladığımız slayt sunumunda bugüne kadar yaptıklarımızı anlattık. Rakip partilerin aday adayları bazı açıklamalar yapıyor biz bunlara cevap vermiyoruz fakat hakaret söylemleri olduğu için burada cevap vereceğim. MHP aday adayı Hüseyin Örs hoca aday adaylığını açıkladı salonlara sığmadı diye haberler geçti. Bizim mahalle başkanları toplantımız o açıklamadaki kalabalıktan daha fazlaydı." şeklinde konuştu.

ÖRS '6-0' HEDEFİMİZİ KABULLENDİ

Başkan Revi konuşmasına şu sözlerle devam etti: "Hüseyin hocamız 6-0'ı değerlendirirken bizim hedefimizi de kabullenmiş onu ima ediyor. Hedefimizi değerlendirirken bizim şu anda yapımı devam eden projelerimizden bahsediyor, zaten yaptıklarımızı anlatmaya kalksa 3 gün de zor anlatır. Yapacağımız olduğu şeyleri hocamız da söyledi, biz dün olduğu gibi bugün de yarın da projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Hocamız bizim hedefimizi projelerimizi anlatmak yerine başka şeyleri anlatsın."

20150328aw367095_04.jpgKENDİSİ UYUYOR MİLLET DE UYUYOR SANIYOR

Konuşmasına MHP aday adaylarına cevap vererek devam eden Başkan Revi, "Uyan Türkiye diye bir sloganı var MHP'li bir aday adayının, kendisi uyuyor zannediyor ki millet de uyuyor, bu millet hiçbir zaman uyumadı. Onların 1999-2001 dönemini yaşayan vatandaş uyumamaktadır. 35 yıldır tanıdığım İl Başkanı da aday adayını uyarmıyor. Geçtiğimiz gün partimizin Adıyaman Milletvekili aradı kendisine dair Trabzonspor'umuzun kupasıyla alakalı açıklamasına dair konuştum. Benim böyle bir açıklamam yok dedi. Bir de bunların vekilleri var 'Trabzon'u tokat atacağım' diyor. Takmış bir tokat gidiyor fakat kendi yedikleri tokatların kimden geldiğini öğrenmeleri gerekiyor" dedi.

VATANDAŞLARIMIZI PÜR DİKKAT DİNLEYECEĞİZ

Partisinin Milletvekili aday adaylarına teşekkür eden Başkan Revi, "Biz kendi işimize bakacağız, çalışacağız ve halkımızın karşısına çıkarak işlerimizi yürüteceğiz. Aday adaylarımıza yüksek performanslarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Aday adaylarımızla basının karşısına çıkıp çekildiğimiz bir fotoğraf var. Fotoğrafın bir kenarında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bir diğer tarafından Başbakanımız Ahmet Davutoğlu var. Biz önderlerimizle beraber çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gözlerimizi fal taşı gibi açıp kulaklarımızı yelken yapıp vatandaşımızı pür dikkat dinleyeceğiz." diye konuştu.

BUNLARIN BAŞLARINDAKİ PARALEL BUKALEMUN GİBİ

Başkan Revi sözlerine şöyle devam etti: "Bu rakip partilerinin bir de başlarında paralel yapı var. Bulmacalarda 'Sürekli renk değiştiren' sorusuna bukalemun cevabı verilir. Bu paralel yapı bukalemunu da geçti. Kardeşlerim o yüzden 7 Haziran Genel seçimleri çok önemli. Yaradan diyor ki 'Ben çalışana vereceğim' Biz çalışacağız, dik duracağız ve diklenmeyeceğiz. Allah'ın izniyle '6-0' hedefimize de ulaşacağız. Çok zor bir hesap değil sayılar ortada ve yüzde 70'leri geçtiğimiz takdir de hedefimize ulaşacağız. Bu hedefi de değerlendimelerimizi yaparak belirledik. Bu başarıyı yakalamamız teşkilat mensuplarımıza aittir." 

77 MİLYON KARDEŞİMİZİN İSTİKBALİNİN SEÇİMİ

Başkan Revi'den sonra konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "7 Haziran Genel seçimleri çocuklarımızın istikbalinin seçimidir. Paralel yapıyla mücadele edeceğimiz bir seçime giriyoruz. Vatana ihanet edenlerin en son sahneye koymak istedikleri de bu ihanettir. Bu halde gittiğimiz 2015 genel seçimlerinde ayağa kalkma zamanıdır. Bugüne kadar ki bütün seçimler de önemliydi. Ama bu seçimler gelecek kuşaklarımızın istikbalinini seçimidir" dedi.

20150328aw367095_02.jpgRAKİP DEĞİL EKİP OLARAK ÇALIŞIYORUZ

Gümrükçüoğu konuşmasını şu sözlerle bitirdi: "CHP'li, MHP'li hangi görüşten olursa olsun tüm kardeşlerimizin 77 milyon insanımızın geleceği için hepsinini desteğini istiyoruz. Türkiye'nin hep birlikte ayağa kalkmasını istiyoruz. Pırlanta gibi 49 milletvekili aday adayımıza hep birlikte destek vererek omuz omuza bütün milletimizi ayağa kaldırmamız lazım. Aday adaylarımız rakip değil bir ekip olarak çalışmalarına devam ediyor. İlçe Teşkilatlarıyla, İlçe SKM'leriyle ve bütün teşkilat mensuplarımızla beraber Allah'ın izniyle milletimizin de desteğiyle Trabzon'daki 6-0 hedefimize ulaşacağız. Bu millet yapılan hizmetleri unutmuyor bunu da sandığa yansıtıyor."

YAPILANLARI MİLLETİMİZE TEŞKİLATLARIMIZ ANLATACAK

Gümrükçüoğlu'nun ardından konuşma yapan Bıyıklıoğlu, "7 Haziran Genel Seçimlerine doğru teşkilat mensuplarımızın en büyük görevi iktidarımızın yaptıklarını milletimize anlatmaktır. Gerkeli çalışmayı yaparsak Trabzon'da yüzde 80'e ulaşırız. Milletimiz kendisine hizmet edeni baş tacı ediyor. Partimizi yıkmaya çalışıyorlar fakat partimizi asla asla yıkamazlar çünkü milletimiz bizimle. Çok büyük tuzaklar ihanetler ve planlar yapıyorlar fakat hiçbiri tutmayacak milletimiz bunları terse çevirecektir. AK Parti'nin davası mazlumların ve milletimizin davasıdır." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler