Üstünsalih: Trabzon'a yakıştı!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Fenerbahçe maçında hiçbir tatsızlık yaşanmamasının Trabzon’a yakıştığını söyledi.Fenerbahçe maçı öncesi ve sonrasında yaşananlarla ilgili değerlendirme yapan Üstünsalih, şunları söylmedi:"Tahrik unsuru

Üstünsalih: Trabzon'a yakıştı!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Fenerbahçe maçında hiçbir tatsızlık yaşanmamasının Trabzon’a yakıştığını söyledi.

Fenerbahçe maçı öncesi ve sonrasında yaşananlarla ilgili değerlendirme yapan Üstünsalih, şunları söylmedi:

"Tahrik unsuru olmadığı sürece Trabzon’un ne kadar sakin ve ne denli spor şehri olduğunu herkes gördü. Tahriklerin nelere yol açtığı ve futbolun şiddetinin ne kadar arttığını herkes daha önceden görmüştü. Ancak tahrik olmayınca burada hiçbir tatsızlığın yaşanmayacağına dün akşam herkes şahit oldu. Trabzonspor futbolunu sahada oynayan bir takımdır. Dün akşamda öyle yaptık. Kazanmaya yakın olan taraftık ama olmadı. Gelecek adına önemli mesajlar verdi takımımız. Ancak bizim için esas önemli olan tahrik olmadığında bu şehrin sadece futbolu düşündüğüne herkesin net bir şekilde şahit olmasıdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler