Usta'nın Lucescu hayali suya düşüyor

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın seçimi kazanmasında en önemli etkenlerden biri olan Lucescu'yu takımın başına getirme hedefi ilk dönemde gerçekleşmemişti. Bu hedefin gelecek dönemlerde gerçekleşme ihtimali de oldukça azaldığı ifade ediliyor.   Sha

Usta'nın Lucescu hayali suya düşüyor
Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın seçimi kazanmasında en önemli etkenlerden biri olan Lucescu'yu takımın başına getirme hedefi ilk dönemde gerçekleşmemişti. Bu hedefin gelecek dönemlerde gerçekleşme ihtimali de oldukça azaldığı ifade ediliyor.
 
Shahktar Donetsk'in teknik direktörlüğünü yapan ve kulübünün bırakmak istemediği Lucescu için şimdi de Romanya'dan ömürlük bir teklif geldi. Ukrayna'da ayrılmayı düşünen Lucescu'nun 6 aylık sözleşmesini tamamladıktan sonra ülkesine dönebileceği belirtiliyor.
 
Ukrayna'daki çalışma ortamından rahatsız olan Lucescu'ya Romanya Futbol Federasyonu süresiz milli takımın başına geçmesin teklif etti. Romanya Federasyonu yaptığı teklifte esneklik göstererek Lucescu'nun aynı zamanda Shaktar'da teknik direktörlüğe de devam etmesine müsade edeceği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın bu teklifi düşünmek için zaman istediği ve şimdilik sıcak baktığı öne sürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler