Usta’nın kıymalı partisi tartışmanın göbeğine oturdu

Haber/Yorum- Levent Ustabaşı  Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın yeni hamlesi büyük tartışma konusu oldu. Eski başkan ve yöneticiler ile Ramada otele davet eden Muharrem Usta, burada kıymalı yiyecekler birlik mesajı verecekleri duyuruldu. Lakin

Usta’nın kıymalı partisi tartışmanın göbeğine oturdu

Haber/Yorum- Levent Ustabaşı 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın yeni hamlesi büyük tartışma konusu oldu.

Eski başkan ve yöneticiler ile Ramada otele davet eden Muharrem Usta, burada kıymalı yiyecekler birlik mesajı verecekleri duyuruldu. Lakin buraya eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da davet edilmesi büyük tepki topladı.

Muharrem Usta’ya, "Hem kulüp battı, komada yataktan çıkamıyor diyorsun hemde bu kulübü o duruma getiren başkanı davet etmeye kalkıyorsun" diye tepki yağmaya başladı.

Hatta Usta’ya İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Sadri Şener’i gelir gelmez dava edip sanık sandalyesine oturtarak Trabzonspor armasına zarar verdiği de hatırlatıldı.

Öte yandan eski Başkan Hacıosmanoğlu’nun telefonlarına bakmadığı mesajla davet edildiği gelen bilgiler arasında.

Yarın yapılacak olan bu buluşmaya kimlerin katılacağı şimdiden merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler