Usta'nın listesinde değişim

 Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta’nın yönetim kurulu listesinde yer alan Kazım Şengöçgel, bugün divan kuruluna yapılan başvuru ile yedek listeye alındı. Yerine ise yedek listede yer alan Kemal Halil getirildi.Konuyla ilgili açıklama yapan Kazım Şeng

Usta'nın listesinde değişim

 Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta’nın yönetim kurulu listesinde yer alan Kazım Şengöçgel, bugün divan kuruluna yapılan başvuru ile yedek listeye alındı. Yerine ise yedek listede yer alan Kemal Halil getirildi.


95s.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan Kazım Şengöçgel bu değişimin kendi rızasıyla olduğunu belirterek “Ben yapılması gerekeni yaptım. Kemal Halil abimiz bizim büyüğümüz.  Biz asıl listedeyken onun yedek listede olması doğru değildi.  Ben Başkanımızdan talepte bulunup yedek listeye alınmamı istdedim. Bu talebimiz doğrultusunda Kemal Halil abimiz asıl listeye yani olması gerektiği yere getirildi.

Kemal Halil abimiz  daha tecrübelidir ve yönetime büyük katkıları olacağından şüphemiz yoktur. Bizim yedekte veya başka bir yerde olmamıza da çok gerek yok. Biz içimizdeki Trabzonspor sevgisi ile bir her zaman her koşulda kulübümüze destek oluruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

 

USTA'DAN BOMBA TRANSFER 2.sayfada
 
 
AYDIN SÜRPRİZ YAPTI
 
Trabzonspor mazisine baktığınız zaman bordo-mavili kulübe Trabzon dışından yönetici olarak hizmetler  yapan ve arkasından her zaman övgü ile bahsedilen  önemli isimler vardır. İşte bunlardan biride  ünlü işadamı  Nurettin Aydın.  Trabzonspor’a 1980 yılına kadar  uzun yıllar  yönetici ve başkan yardımcısı olarak hizmet veren bordo-mavili camianın her köşesinde büyük hizmeti olan işadamı Nurettin Aydın yeniden bordo-mavili kulübe hizmet verebilmek için  dönüyor.
 
EN ÖNEMLİ GÜCÜ
 
Başkan adayı Muharrem Usta’nın teklifini kabul ederek yönetim kurulu listesinde yer alması bir anda dengeleri de değiştirmiş gibi gözüküyor. Tecrübesi, bilgisi,spor adamlığı,insanı ilişkileri ve camianın derinliklerinde bulunan izi ile Nurettin Aydın’ın Trabzonspor yönetimleri için büyük bir şans olduğu dile getiriliyor. Usta’nın seçimi kazanması halinde Aydın’ın en önemli  gücü olacağına kesin gözü ile  bakılan  Aydın’ın Türk futbol camiasında da önemli bir yeri bulunuyor.
 
USTA GÜVENDİĞİM İÇİN KABUL ETTİM
 
Aydın uzun yıllar aradan sonra tekrar Trabzonspor’a yönetici olarak hizmet verebilmek için kolları sıvamasını  bakın hangi sözlerle  yorumluyor’ Trabzonspor’a hizmet verebilmek için ister yönetici olayım ister olmayayım yapacağım hiçbir fedakarlık yoktur.Bunu anlatmama gerek yok.Çünkü Nurettin Aydın’ın kim olduğunu bu camianın özellikle ağabeyleri  en iyi şekilde biliyor.Sayın Usta’dan böyle bir teklif gelince.Hiç düşünmeden bu kez kabul ettim.Sayın Usta genç ve başarılı bir işadamı.Bugüne kadar yaptıkları ortada.Trabzonspor’un onla ve projeleriyle bir ivme yakalayacağını düşünüyorum.Bende kendisine destek  olabilmek için varım dedim.Sayın Usta’ya güveniyorum’ dedi.
 
4256_2.20130524181311.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor