Usta'dan Akyazı için korkutan sözler

Haber61 Spor Servisi   Trabzonspor'da bu yıl Avni Aker'de son yıl denilerek kampanyalar düzenlenip, Akyazı Stadı'na geçişin planları sürerken Başkan Muharrem Usta'dan korkutan bir açıklama geldi.   Akyaz Stadı'nın yetişmesinin beklendiğini söyleyen Usta,

Usta'dan Akyazı için korkutan sözler
Haber61 Spor Servisi
 
Trabzonspor'da bu yıl Avni Aker'de son yıl denilerek kampanyalar düzenlenip, Akyazı Stadı'na geçişin planları sürerken Başkan Muharrem Usta'dan korkutan bir açıklama geldi.
 
Akyaz Stadı'nın yetişmesinin beklendiğini söyleyen Usta, küçük de olsa yetişmeme ihtimalinin söz konusu olduğunu dile getirdi.
 
Akyazı Stadı'nın yeni sezona mutlaka yetişmek zorunda olduğunun altını çizen Usta, konuyla ilgili olarak gerekli görüşmeleri sürekli gerçekleştirdiğini belirterek "Toki yapıyor, Gençlik Spor Bakanlığı da takipte.  Bende 2 günde bir stadı görüyorum. Umarım stad bir an önce biter. Küçük de olsa bitmemesiyle ilgili bir ihtimal var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler