"Usta teklifimizi alaya aldı"

Trabzonspor Kulübü Başkan Adaylarından Celil Hekimoğlu İstanbul’a çıkartma yaptı. Trabzonlu üyelerle bire bir görüşmelerini sürdüren Hekimoğlu, Üsküdar Katibim Restorant'ta kalabalık bir topluluğun katıldığı yemekte konuştu.  Başkan adayı Hekimoğlu, üyele

"Usta teklifimizi alaya aldı"

Trabzonspor Kulübü Başkan Adaylarından Celil Hekimoğlu İstanbul’a çıkartma yaptı. Trabzonlu üyelerle bire bir görüşmelerini sürdüren Hekimoğlu, Üsküdar Katibim Restorant'ta kalabalık bir topluluğun katıldığı yemekte konuştu. 

Başkan adayı Hekimoğlu, üyelere hitaben yaptığı konuşmada gördükleri ilgiden duyduğu memnuniyetin altını çizdi. Konuşmasında, yaklaşık 1 yıldır Türkiye’nin hatta dünyanın her yerinde bulunan Trabzonspor üyelerine tek tek ulaştığını vurgulayarak, "Adım adım delegenin dertlerini sokakta dinledik. Taraftarlarımızın ne istediğini çok iyi biliyoruz. Çıktığımız bu yolda kimseye yalan söylemedim bundan sonra da bu şekilde devam edeceğim. İnsanlara yapamayacağımız bir vaadi asla söylemedik söylemeyeceğiz" diye konuştu...

Kulübün ekonomik anlamda çok ciddi sıkıntılar yaşadığını belirten Hekimoğlu, 7 Haziran günü seçildiğimiz takdirde futbolculara ödemelerini yapacağız. İlk etapta gereken finansmanı yönetim kurulumuzda yer alan arkadaşlarımızla sağlayacağız.  Trabzonspor TV hemen hayata geçirilecek. Köklü bir değişim için ekibimizle birlikte kolları sıvadık" ifadelerini kullandı.

BİRLEŞME KONUSU 

Değişim için ekibiyle birlikte kolları sıvadıklarını belirten Hekimoğlu, diğer aday Muharrem Usta'yla birleşmeleri konusunda oluşan gündeme yönelik de "Muharrem Usta ile biraraya geldik, görüştük ve dönüşümlü başkanlık teklifimizi ilettik. Fakat o buna yanaşmadı. Sonra da sanki benim başkanlıktan başka bir şey istemediğim algısını yaratmaya çalıştık. 1 yıldır sahada çalışıyorum. Dönüşümlü başkanlık teklifimizi kendince alaya alan bir başka adayla nasıl bir araya gelelim. Tüzük bahanesine de inanmayın. Bu konunun çözüm yolları vardı. Sorun niyette" görüşünü savundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor