Usta projelerini açıkladı!

Başkan Adayı Muharrem Usta kongredeki konuşmasında Trabzonspor'un sahibinin delegeler olduğunu belirterek şunları söyledi;''Bizim için aslolan delegeleridir. ben hangi yerde ne yapacağıma karar verecek konumdayım. Ben Trabzonspor'a, Basketbol takımına bug

Usta projelerini açıkladı!

Başkan Adayı Muharrem Usta kongredeki konuşmasında Trabzonspor'un sahibinin delegeler olduğunu belirterek şunları söyledi;

''Bizim için aslolan delegeleridir. ben hangi yerde ne yapacağıma karar verecek konumdayım. Ben Trabzonspor'a, Basketbol takımına bugüne kadar Trabzonsporumuz diye sokak sokak koşarak 5 trilyon destek sağladım. Bunun şahitleri Trabzonspor ve Trabzonspor Basketbol takımının yönetim kuruludur. Trabzonspor'un bundan önce olduğu gibi bundan sonrada olacağı gibi hizmetinde olacağız.

Trabzonsporumuz bu güne kadar kendine yettiği kadar bundan sonrada yetecektir. Fakat bunun doğru kullanılması gerekiyor. 75 milyonluk gelirimizi 125 milyona çıkarmanın sözünü veriyoruz. Bizim için 1461'in Trabzonspor'un altyapısı ile birleştirilmesidir. Fakat buda yetmez İstanbul'da da alt yapı çalışması yapıp şanlı tarihimizin üzerine yeni bir tarih yazacağız. 1461 Trabzon her sene şampiyon olacak fakat üst lige çıkmayacak.  

Yönetmek ve sözünün arkasında durmaktır aslolan. Evet Trabzonsporumuzun yıldızları ve fakat yetmiyor. Trabzonspor bu sene yıldızları ile dolu bir takımla yoluna devam edecek. Biz sportif abşarı adına hesapsız kitapsız işler yapmayız. Biz önce sportif başarı ortaya çıkaracağız ve bu şekilde kenetleneceğiz. Biz şike sürecini kaldıramadık ve paramparça olduk. Trabzonspor herşeyin üstündedir. Trabzonspor'a gelen verme gelecek almaya değil. Biz asbaşkanlığı tüzükden kaldıramayız fakat asbaşkanlığı tarihe gömeceğiz. Eğer delegeler bizi seçerse benim ve arkadaşlarımın Trabzonspor kartviziti olmayacak.

Ben bilmez diyenlerden daha çok maçlara gitmiş adamım. onlar daha çok göründüğü için benim görünmemem normal. Bizim stadımız çok geçikti. Söz veriyorum akyazının olduğu yer Akyazı adası olacak. Bu 19 mayıs spor salonu ve yavuz selim yıkılmayacak. Burası Trabzon'daki amatörler adına çok büyük anlamı olan yerlerdir. Herkesin bize oy vermesi mümkün değil. şanlı tarihin üzerinde yeni bir yolculuk yapmaya geliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor