Usta için en yoğun periyot

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, Ersun Yanal'ı takımın başına getirerek teknik direktör sorunundan kurtulmasından sonra bu hafta oldukça yoğun bir sürece girecek.   Karadeniz ekibinin patronu, önümüzdeki 1 hafta içinde sadece transfer görüşmeleri yapm

Usta için en yoğun periyot
Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, Ersun Yanal'ı takımın başına getirerek teknik direktör sorunundan kurtulmasından sonra bu hafta oldukça yoğun bir sürece girecek.

Karadeniz ekibinin patronu, önümüzdeki 1 hafta içinde sadece transfer görüşmeleri yapmayacak, Akyazı’nın isim hakkı ve diğer sponsorluk anlaşmaları gibi konularda da final temasları kuracak.

‘Değeri asla düşmez’

Uzun zamandır yaptığı görüşmelerin meyvelerini toplamaya hazırlanan Muharrem Usta’nın yakın çevresine, “Geleceğimizin adımlarını atıyoruz. Bu attığımız her adım çok kıymetli. O nedenle camiamızın ileri gelenlerinin de bu olaya böyle bakmasını istiyoruz. Trabzonspor’un marka değeri asla düşmez. Biz sadece daha da yükseltmenin uğraşları içerisindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor