Usta: Fenerbahçe şike yapmıştır!

Haber61 Spor Servisi   Türkiye'de bugün sabah saatlerinde 3 Temmuz sürecinde şikecileri ortaya çıkaranlara yönelik başlatılan operasyonla ilgili Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta değerlendirmede bulundu.   FETÖ/PYD üyesi olmakla suçlanan gazeteci ve emniy

Usta: Fenerbahçe şike yapmıştır!
Haber61 Spor Servisi
 
Türkiye'de bugün sabah saatlerinde 3 Temmuz sürecinde şikecileri ortaya çıkaranlara yönelik başlatılan operasyonla ilgili Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta değerlendirmede bulundu.
 
FETÖ/PYD üyesi olmakla suçlanan gazeteci ve emniyyet mensubu onlarca kişinin gözaltına alınmasının ardından Usta, sabah saatlerinden itibaren kulüpte bu konuyla ilgili toplatılar yaptıklarını söyledi.
 
2 Konuya dikkat çeken Usta şöyle konuştu; İlk konu Türkiye'de şike yapılmışmıdır? 2. konu ise operasyonda cemaat -Fenerbahçe ilişkisi var mıdır? Bizi ikinci konu hiç ilgilendirmiyor. Fenerbahçe şike yapmıştır. Bizi bu ilgilendirir ve bu konu da elimizden gelen herşeyi yapacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor