Usta: "Bu sene çile senesi olacak"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli kulvar gördükleri Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmelerinin ardından kendisine ait Twitter hesabından kısa bir açıklama yaptı.    Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Zir

Usta: "Bu sene çile senesi olacak"
Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli kulvar gördükleri Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmelerinin ardından kendisine ait Twitter hesabından kısa bir açıklama yaptı. 
 
Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak kupaya veda etmelerinin ardından, kendisine ait Twitter hesabından kısa bir değerlendirmede bulundu. Usta, "Panik yok! Kararlıyız ve her şeyin farkındayız. Sorunların hepsi bir plan çerçevesinde yola konulacak. Maalesef bu sene çile senesi olacak" ifadelerin kullandı.

cile.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor