Ünlü oyuncu yoğun bakımda!

İzmir'de tedavi gören sinema ve tiyatro sanatçı Tuncay Gürel'in yoğun bakıma alındığı bildirildi.''Tosun Paşa'' filmindeki ''Küçük Enişte Bekir'' ve ''Bizimkiler'' dizisindeki, ''Bakkal Yusuf'' karakterleriyle tanınan, çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyu

Ünlü oyuncu yoğun bakımda!

İzmir'de tedavi gören sinema ve tiyatro sanatçı Tuncay Gürel'in yoğun bakıma alındığı bildirildi.

''Tosun Paşa'' filmindeki ''Küçük Enişte Bekir'' ve ''Bizimkiler'' dizisindeki, ''Bakkal Yusuf'' karakterleriyle tanınan, çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan 75 yaşındaki Gürel'in, ​kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) nedeniyle yaklaşık 1 aydır Ege Üniversitesi Tıp Hastanesi'nde tedavi gördüğü belirtildi.

Gürel'in oğlu Halil Gürel, sağlık durumu ciddiyetini koruyan babasının yoğun bakım ünitesine alındığını söyledi.  Gürel, babasının daha önce astım ve nefes darlığı sıkıntıları yaşadığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem