Ünlü oyuncu rahatsızlandı

Ünlü oyuncu Bülent Kayabaş’ın Manisa’nın Selendi ilçesinde sahneleneceği tiyatro oyunu, usta oyuncunun rahatsızlığı sebebiyle iptal edildi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Se

Ünlü oyuncu rahatsızlandı

Ünlü oyuncu Bülent Kayabaş’ın Manisa’nın Selendi ilçesinde sahneleneceği tiyatro oyunu, usta oyuncunun rahatsızlığı sebebiyle iptal edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Selendi ilçesinde düzenlediği "Hoş Geldin Melek" adlı tiyatro oyunu, ünlü oyuncu Bülent Kayabaş’ın rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi. Tiyatro oyunu için Kapalı Saray Düğün salonununda toplanan vatandaşlarsa, usta oyuncunun hastalandığını duyunca büyük şok yaşadı.

Ünlü oyuncu Kayabaş, önce salonun soğukluğundan şikayet ederek yetkililere dert yandı. Belediye ekipleri, daha sonra bu talep üzerine salona ısıtıcılar getirdi. İddialara göre aracından inmeyen usta oyuncu, daha sonra ise rahatsız olduğunu ifade ederek ilçeden ayrıldı.

Salonda bekleyen vatandaşlar ise, hiç bir açıklama yapılmamasına tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler