Ünlü iktisatçı Hatipoğlu Faruk Özak’a böyle seslendi!

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı 90 yaşındaki iktisatçı Prof Dr Zeyyat Hatipoğlu, “Mahmut Goloğlu son yıllarını Trabzon’da yaşadı. Ben de gelsem burada yaşatır mısın?”    Trabzon’un yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan ve bugün ülkemizin yaşay

Ünlü iktisatçı Hatipoğlu Faruk Özak’a böyle seslendi!
Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı 90 yaşındaki iktisatçı Prof Dr Zeyyat Hatipoğlu, “Mahmut Goloğlu son yıllarını Trabzon’da yaşadı. Ben de gelsem burada yaşatır mısın?” 
 
Trabzon’un yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan ve bugün ülkemizin yaşayan en eski iktisatçılarından hocaların hocası Prof Dr Zeyyat Hatipoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda konferans verdi.
 
13288927_1173445606083251_1611865863_n.jpg
Türkiye ekonomisi üzerine önemli tespitlerde bulunan Prof Dr Zeyyat Hatipoğlu, Trabzon anılarını da paylaştı. Konferans sonunda duygusal anlar yaşandı.
 
Babasının son yıllarda Trabzon özlemi çektiğini ve defalarca kendisine, “Beni Trabzon’a getir” dediğini hatırlatan Prof Dr Zeyyat Hatipoğlu, ‘Selam Trabzon’uma’ adlı şiirin dizelerini gelecek nesillere bırakan ünlü tarihçi, şair, yazar Mahmut Goloğlu’nun bir Trabzon aşığı olduğunu ve kuzeni olduğunu ifade ederek, “Mahmut son yıllarında Trabzon’da yaşadı. Sayın Bakanım bende Trabzon’da yaşamak istiyorum. Ne dersin? Bana yardım eder misin? Bende Trabzon’da ölmek istiyorum” diyerek kürsüden eski Bakan Faruk Özak’a seslendi.
Özak da, “Tabiki, tabiki..” diyerek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler