Ünlü futbolcudan müthiş açıklama: Aldığım ücret saçma!

Dünyada en büyük paraların döndüğü sektör olarak görülen futbolu, ünlü futbolcu Mata eleştirdi. Kazanılan paraların büyük saçmalık olduğunu söyleyen İspanyol futbolcu, bu endüstrinin bitmesi için kazandığı parada indirime gidebileceğini söyledi.   Manches

Ünlü futbolcudan müthiş açıklama: Aldığım ücret saçma!
Dünyada en büyük paraların döndüğü sektör olarak görülen futbolu, ünlü futbolcu Mata eleştirdi. Kazanılan paraların büyük saçmalık olduğunu söyleyen İspanyol futbolcu, bu endüstrinin bitmesi için kazandığı parada indirime gidebileceğini söyledi.
 
Manchester United’dan haftalık 150 bin Pound (600 bin Lira) alan Juan Mata, “Kazandığımız paraların miktarı saçma” dedi.
 
Sistemi eleştiren İspanyol yıldız, “Bizler şu an bir su kabarcığının içinde yaşıyoruz. Bu piyasada benim kazandığım ücret normal. Ancak dünyadaki diğer meslek gruplarına bakınca saçmalık. Futbolun endüstri kısmından hiç hoşlanmıyorum. Endüstri bitecekse ücretimde indirime gitmeye hazırım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor