Ümit Özat'tan büyük saçmalık!

Şike döneminde de yaptığı saçma açıklamalarla gündeme gelen Ümit Özat, şike yapan Fenerbahçe'yi kollamak adına yeniden ortaya çıktı. Şu an Elazığspor Teknik Direktörü olan  Fenerbahçeli Ümit Özat, şike yapılmadığını iddia ederek eğer yapıldıysa da 4 büyük

Ümit Özat'tan büyük saçmalık!
Şike döneminde de yaptığı saçma açıklamalarla gündeme gelen Ümit Özat, şike yapan Fenerbahçe'yi kollamak adına yeniden ortaya çıktı.
 
Şu an Elazığspor Teknik Direktörü olan  Fenerbahçeli Ümit Özat, şike yapılmadığını iddia ederek eğer yapıldıysa da 4 büyük takımda yapmıştır diyerek kendine yakışır saçmalıkta bir açıklamada bulundu.
 
Özat şöyle konuştu;
 
"Yeniden yargılama konusuna gelirsek bu Fenerbahçe üzerinden düşünülürse mesela bu ülkede yıllarda teşvik var. Kim ’teşvik yok’ diyorsa o da yalancıdır. Bu ülkede şike yapmaya geçersek bu biraz zor iş. Yapanın da Allah ile kendi arasındadır. Dolayısıyla eğer şike varsa buna güçlü her takım dahil olmuştur. Yoksa da hiçbiri dahil olmamıştır. Önce herkes kendi kapısının önünü temizleyecek. Eğer şike varsa dört büyüklerin hepsi yapmıştır. Eğer yoksa yapmamıştır. Biz bu camiada her şeyin ne olduğunu biliyoruz. ’Şu tarihten öncekiler şike değil, bu süreçten sonrakiler şikedir’ denir mi? Bu katile daha önce cinayet suç değil, şimdi suç demek gibi bir şey. Böyle bir şey anlaşılmaz."
 
Öte yandan Özat "Fenerbahçe’ye gelmeden önce aslında yanlış yerde oynatılıyordum. Hep ön liberoda oynatılmayıp 22 yaşımda sağ veya sol bek oynatılsaydım kesin olarak söylüyorum; çok rahat Real Madrid’de oynardım." diyerek spor severleri gülümsetmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler