Ülkü Ocakları Çarşamba Şubesi,

Ülkü Ocakları Çarşamba Şubesi, yeni hizmet binasına taşındı. Alparslan Güreş'in Ülkü Ocakları Çarşamba Şube Başkanlığı'na atanmasının ardından Belediye Meydanı’nda bulunan hizmet binasından taşınan şube, yeni hizmet binasında çalışmalarına başladı. Hizmet

Ülkü Ocakları Çarşamba Şubesi,
Ülkü Ocakları Çarşamba Şubesi, yeni hizmet binasına taşındı.
 
Alparslan Güreş'in Ülkü Ocakları Çarşamba Şube Başkanlığı'na atanmasının ardından Belediye Meydanı’nda bulunan hizmet binasından taşınan şube, yeni hizmet binasında çalışmalarına başladı.
 
Hizmet binasının açılışında konuşan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Hüseyin Kürşad Geze, ülkücü hareketin yaygınlaşması ve ülkü ocağına sahip çıkılmasının, birlik ve destekle sağlanacağını söyledi.
 
Ülkücü hareketin hayatın her alanında olması gerektiğini vurgulayan Geze, "Ülkü ocakları herkese ve her şeye hitap edebilecek güçte ve niteliktedir. Benim sizlerden ricam ülkücü harekete her zaman sahip çıkıp destek olmanızdır. Bu şekilde ülkücü hareketi birlik içerisinde en üst noktaya taşıyabiliriz" dedi.
 
Güreş ise ülkü ocağına her zaman sahip çıkacaklarını ve en üst noktaya taşımak için durmaksızın çalışacaklarını ifade etti.
 
Açılışa MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Akdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler