Ukrayna dönüşü özel uçak jesti…

Haber61/Haber servisi ÖZEL HABER - Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Ukrayna’daki UEFA Maçı sonrası Ordulu bir iş adamının jestiyle yurda döndü.Çetin Holding’in sahibi Onur Çetinceviz önce Başkan Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor’un eski başkanl

Ukrayna dönüşü özel uçak jesti…

Haber61/Haber servisi ÖZEL HABER - Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Ukrayna’daki UEFA Maçı sonrası Ordulu bir iş adamının jestiyle yurda döndü.

Çetin Holding’in sahibi Onur Çetinceviz önce Başkan Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor’un eski başkanlarından Mustafa Günaydın’ı şehrin en işlek noktasında yer alan restoran kafesinde ağırladı.

Maç sonras Başkan’a, “Sizi isterseniz özel uçağımla göndereyim” dedi. Bu teklifi geri çevirmeyen Başkan Hacıosmanoğlu ve eksi Başkan Günaydın, özel uçakla birlikte Lviv kentinden yurda döndüler. Ardından Başkan Hacıosmanoğlu, İstanbul’a döndükten sonra, soğuk algınlığı nedeniyle evinde istirahate çekildi. Çetinceviz’i de telefonla arayarak jestinden dolayı, Trabzonspor adına teşekkür etti.

ÇETİNCEVİZ KİMDİR? ,

Çetin Holding’in sahibi Onur Çetinceviz, Karayolları ulaşım altyapısında önemli çalışmalar yaptığı müteahhit firmasını 1981 yılında Çetin İşletmeleri adı altında kurdu. 1981 – 1990 yılları arasında Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı muhtelif bölgelerde, dev projelere imza attı. Ardından 1991 yılında Onur Taahhüt Taş. ve Tic. Ltd. Şti. kurdu. Hırvatistan, Ukrayna, Tunus, Moldova, Suudi Arabistan, Umman, Ekvator Ginesi ve Türkmenistan’daki önemli projeleri tamamladı.

Ukrayna’da üç ayrı yerde kurulu bulunan şantiye ve asfalt plenti tesisleri ile yol yapımı, köprü, kavşak yapımı, üstyapı iyileştirme ve onarım işlerini yapıyor. Ukrayna’daki çalışmaları nedeniyle Ukrayna Cumhurbaşkanı tarafından üstün hizmet madalyası ile ödüllendirildi. (TB)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem