Uğur Trabzon'a çabuk alıştı

Sezona Akhisar Belediyespor’da başlayan ancak devre arası transfer döneminde Trabzonspor’a transfer olan Uğur Demirok, yeni takımına çabuk adapte oldu.Sakatlığı nedeniyle Bordo-Mavili takımda sezonun ikinci yarısının ilk 6 haftasında sadece 7 dakika oynay

Uğur Trabzon'a çabuk alıştı
Sezona Akhisar Belediyespor’da başlayan ancak devre arası transfer döneminde Trabzonspor’a transfer olan Uğur Demirok, yeni takımına çabuk adapte oldu.
Sakatlığı nedeniyle Bordo-Mavili takımda sezonun ikinci yarısının ilk 6 haftasında sadece 7 dakika oynayabilen Uğur, son üç maçta ise takımın değişmezi oldu.
 
Formayı kapan başarılı savunma oyuncusu, sanki yıllardır Trabzonspor’da oynadığını söyledi. Trabzon’a çabuk adapte olduğunu belirten Uğur, “Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Çok güzel bir ortam var. İnşallah Trabzonspor formasıyla şampiyonluklar yaşarım. Bu formayı giymek benim için büyük mutluluk” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler