UEFAdan Trabzonspor'a bir şok daha!

UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Trabzonspor'un kendi sahasında oynadığı Lokeren maçında yaşananlar dolayısıyla kulübe 29 bin avro para cezası verdi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Cezaya gerekçe olarak UEFA Avrupa Ligi’nd

UEFAdan Trabzonspor'a bir şok daha!
UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Trabzonspor'un kendi sahasında oynadığı Lokeren maçında yaşananlar dolayısıyla kulübe 29 bin avro para cezası verdi.
 
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Cezaya gerekçe olarak UEFA Avrupa Ligi’nde 23 Ekim tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığımız Lokeren maçında taraftarlarımızın pankart açması ve meşale yakması gösterildi" ifadesi kullanıldı.
 
- İkinci para cezası
 
UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Trabzonspor'un Lokeren ile deplasmanda 6 Kasım tarihinde yaptığı maçta taraftarların sahaya girmesi ve meşale yakması nedeniyle de 55 bin avro para cezası vermişti.
 
Kulüp, her iki maçta yaşananlar dolayısıyla 84 bin avro para cezası ödeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor