UEFA'dan iki Türk hakeme görev

FIFA kokartlı Türk hakemler Halis Özkahya ile Hüseyin Göçek, UEFA Avrupa Ligi'nde 21 Ağustos Perşembe günü oynanacak play-off turu ilk maçlarında görevlendirildi.Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Halis Özkahya, Finlandiya'nın HJK He

UEFA'dan iki Türk hakeme görev

FIFA kokartlı Türk hakemler Halis Özkahya ile Hüseyin Göçek, UEFA Avrupa Ligi'nde 21 Ağustos Perşembe günü oynanacak play-off turu ilk maçlarında görevlendirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Halis Özkahya, Finlandiya'nın HJK Helsinki ile Avusturya'nın Rapid Wien takımları arasında Helsinki Stadı'nda TSİ 19:00'da başlayacak maçı yönetecek. Halis Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ile Kemal Yılmaz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp olacak.

Hüseyin Göçek ise Sırbistan'ın Partizan ile Azerbaycan'ın Neftçi takımları arasında Partizan Stadı'nda TSİ 21:15'te başlayacak karşılaşmada düdük çalacak. Mustafa Emre Eyisoy ile Orkun Aktaş'ın yardımcı hakem olarak görev yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler