UEFA'dan iki kulübe şok ceza!

Serie A'nın dev kulüpleri Inter ve Roma'nın Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle yaptırım göreceği iddia edildi.İtalyan La Rapubblica ve Gazzetta dello Sport'un haberlerine göre bu hafta içi hatta yarın açıklanacak yaptırım kararlarında Inter'in 6-8 mi

UEFA'dan iki kulübe şok ceza!

Serie A'nın dev kulüpleri Inter ve Roma'nın Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle yaptırım göreceği iddia edildi.

İtalyan La Rapubblica ve Gazzetta dello Sport'un haberlerine göre bu hafta içi hatta yarın açıklanacak yaptırım kararlarında Inter'in 6-8 milyon avro para cezası alacağı ve kadrosunda bulundurabileceği oyuncu sayısının 25'ten 21'e indirileceği belirtildi.

Öte yandan Inter'in transfer hareketliliğinde de bir yaptırım görebileceği ve gelir gider dengesi sağlanmadığı sürece transfer yasağı alabileceği konuşuluyor.

ROMA'NIN AVRUPA GELİRLERİNE AMBARGO

Salih Uçan'ın formasını giydiği Roma'nın da yine Finansal Fair Play kriterlerine uymadığı gerekçesiyle bu sezon Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nden elde ettiği gelirleri kasasına koyamayacağı belirtildi.

AVRUPA KUPALARINA KATILAMAMA TEHLİKESİ

Serie A'nın köklü kulüpleri Milan, Lazio ve Fiorentina'nın da FFP nedeniyle çeşitli cezalar alacağı ve gelecek yıllarda UEFA organizasyonlarıona katılamamaya varacak yaptırımlarla karşı karşıya kalabilecekleri de gelen haberler arasında.

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Carlo Tavecchio'nun konuyla ilgili UEFA Başkanı Michel Platini ile bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler