UEFA Trabzon'u akladı

Hem Trabzon hem de Napoli taraftarlarının meşale yaktığı, koltukların sökülüp atıldığı maçın faturası İtalyan ekibine kesildi.UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Napoli-Trabzonspor maçıyla ilgili UEFA sürpriz bir karar aldı. 26 Şubat'ta San Paolo Stadı'nda oynan

UEFA Trabzon'u akladı

Hem Trabzon hem de Napoli taraftarlarının meşale yaktığı, koltukların sökülüp atıldığı maçın faturası İtalyan ekibine kesildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Napoli-Trabzonspor maçıyla ilgili UEFA sürpriz bir karar aldı. 26 Şubat'ta San Paolo Stadı'nda oynanan karşılaşmada hem ev sahibi ekip hem de bordo-mavili taraftarlar kendilerine ayrılan bölümde meşaleler yakmış, ardından bir bölümü bu meşaleleri Trabzon tribüne atarak ufak çaplı yangınların çıkmasına neden olmuştu. Trabzonsporlu taraftarlar ise koltukları sökerek fırlatmıştı.

Konuyla ilgili açtığı soruşturmayı tamamlayan UEFA Türk ekibine ceza vermedi. Disiplin yönetmeliğinin 16. maddesini işleten UEFA, ev sahibi kulübü cezalandırdı ve İtalyan kulübüne 60 bin euro para cezası kesti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler