UEFA müfettişi neler yapacak?

UEFA tarafından Trabzonspor'un ve Fenerbahçe'nin şikayetleri nedeniyle şike sürecine disiplin müfettişi atandı. Müfettişin Türkiye'de neler yapacağı da belli oldu.UEFA'nın bu hamlesini resmi sitesinden duyuran Trabzonspor, kulübün Avrupa Ligi müsabakaları

UEFA müfettişi neler yapacak?

UEFA tarafından Trabzonspor'un ve Fenerbahçe'nin şikayetleri nedeniyle şike sürecine disiplin müfettişi atandı. Müfettişin Türkiye'de neler yapacağı da belli oldu.

UEFA'nın bu hamlesini resmi sitesinden duyuran Trabzonspor, kulübün Avrupa Ligi müsabakalarına bu sezon için katılmasında sakınca olmadığını da açıkladı.

UEFA'nın görevlendirdiği müfettiş ilk olarak TFF'nin 70 sayfalık savunmasından işe başlayacak. ''Şike sürecini'' tekrardan ele alacak olan müfettiş bu görevini 14 Ağustos'a kadar sürdürecek ve raporunu bu tarihte UEFA'ya sunacak.

Müfettişin bu rapor haricinde gerekli gördüğü takdirde diğer delilleri de inceledikten sonra sunacağı raporda Fenerbahçe ve TFF için ''ceza'' istemesi de büyük bir ihtimal olarak bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler