UEFA kararını verdi ama...

UEFA şikeden dolayı, Fenerbahçe'yi 2+1 yıl Beşiktaş'ı ise 1 yıl cezalandırmış ardından Sivasspor ve Eskişehirspor da 1'er yıl Avrupa'dan men edilmişti.Başta Aziz Yıldırım olmak üzere şike ile suçlanan diğer sanıkların cezaları ise dosyaların yeniden incel

UEFA kararını verdi ama...

UEFA şikeden dolayı, Fenerbahçe'yi 2+1 yıl Beşiktaş'ı ise 1 yıl cezalandırmış ardından Sivasspor ve Eskişehirspor da 1'er yıl Avrupa'dan men edilmişti.

Başta Aziz Yıldırım olmak üzere şike ile suçlanan diğer sanıkların cezaları ise dosyaların yeniden incelenmesi için ileri bir tarihe ertelenmişti.

Dosyaların incelenmesinin  bittiği fakat UEFA'nın cezaları açıklamak için AYM'nin Aziz Yıldırım ve diğer sanıkları için vereceği kararı beklediği bildirildi. İspanyol müfettiş Miguel Palacios'un sadece Tayfur Havutçu için 2 yıl futboldan men cezasını raporuna yazdığı, Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar içinse ömür boyu men cezasın da karar kıldığı biliniyordu. Fakat UEFA'nın Türkiye'de "Yeniden yargılama" adı altında yaşanan "hukuk cinayetine" müdahil olmak istemediği için kararın açıklanmasını ertelediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor