Türkmen: Trabzon'u tanıtmaya çalışıyoruz

Ankara'da düzenlenen Trabzon Günlerine katılan Akçaabat belediye Başkanı ve Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.Başkan Türkmen Trabzon günlerine her yıl katıldıklarını belirterek, "İşin başından beri h

Türkmen: Trabzon'u tanıtmaya çalışıyoruz

Ankara'da düzenlenen Trabzon Günlerine katılan Akçaabat belediye Başkanı ve Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Başkan Türkmen Trabzon günlerine her yıl katıldıklarını belirterek, "İşin başından beri her yıl katılıyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla Trabzon'umuzu tanıtmaya çalışıyoruz. Çok Güzelliklerimiz var. Tarihi güzelliklerimizi, Akçaabat'ımızın, Trabzon'unumzun güzelliklerini tanıtmamız lazım. Trabzon'da merkezde ve diğer liçelerdeki güzellikleri bilmeyen  insanlar var. Bunları insanlara tanıtmak için çalışıyoruz ama çok organize değiliz. Projelerimizi gerçekleştirirsek bölgemize çok insan geleceğine inanıyoruz. Bir çok bina satın aldık restorasyonlarını yaptık. Elimziden geleni yapmaya çalışıyoruz. Burada herkese büyük görev düşüyor. Herkes birlik olacak alt yapıyı yapacağız. Daha çok insanı bölgemize çekmeye çalışıyoruz" dedi.

Başkan Türkmen Trabzonspor'un Juventus ile yapacağı karşılaşma için "Trabzonspor'a başarılar diliyorum. Tabiki trabzonspor'un başarılı olmasını istiyoruz. İnşallah bu akşam iyi bir sonuçla dönerler" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel