Türkiye’de hakemler bakın hangi takımları kayırıyor!

Fanatik yazarlarından Mehmet Demirkol, Onur’un hareketini ve söylediklerini eleştirirken farkında olmadan Türk futbolunun kimlerinin elinde olduğunu itiraf etti.Haber61/spor servisiTrabzonspor’un Başakşehir Futbol Kulübü ile oynadığı karşılaşma sonrası ka

Türkiye’de hakemler bakın hangi takımları kayırıyor!

Fanatik yazarlarından Mehmet Demirkol, Onur’un hareketini ve söylediklerini eleştirirken farkında olmadan Türk futbolunun kimlerinin elinde olduğunu itiraf etti.

Haber61/spor servisi

Trabzonspor’un Başakşehir Futbol Kulübü ile oynadığı karşılaşma sonrası kaleci Onur’un hakemler ve Türk futboluyla ilgili isyanı her yerden yankı buldu.

Spor dahil her alanda Onur desteklenirken İstanbul medyasını o sözler rahatsız etti. Fanatik Gazetesi yazarlarından Mehmet Demirkol, Onur ile ilgili sorulan soruya, “Milli takımdaki moral bozukluğunu Başakşehir maçına yansıttı” diyerek cevap verdi.

Provokatörlük yapan ve her Trabzonspor maçında problem çıkaran hakeme olan tepkisini de değerlendiren Demirkol önce, ‘Onur abarttı’ diyerek yorumladı ardından ise, “Türkiye’de Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ayrıcalığı her zaman vardır” diyerek aslında eleştirdiği Onur’un ne kadar haklı olduğunu farkında olmadan ortaya koydu. Demirkol o röportajda şunları söyledi;” Onur çok beğendiğim kaleci..

Mehmet Demirkol'un açıklamalarını izlemek için tıklayın

Bence Türkiye’nin bir numarası bir demiyorsan da ilk 3’den biridir. Milli takım sonrası yaşadığı ruh halinden kurtulması lazım bu onun devam başka bir şey değil. Çok hatalı 2 gol yedi. Yemeyebilirdi. Onur kendi standardını korusaydı biz bu maçta 0-0 çıkabilirdik. Ama onur kötü günündeydi. Az olur Onur’un kötü günleri ama onlardan biriydi. O’ndan çıkması lazım. Başakşehir maçında hakem kötüydü, zaten her maçı problemli. Ama Trabzonspor aleyhine kötü değil ki iki tarafa da kötüydü. İlk yarı Medjani, Dokayı sopaladı. Bildiğin dayak attı. Hiçbir şey yok. Trabzonspor aleyhine de ciddi saçma sapan kararlar verdi. Ama yani 60 metre koşup ‘hadi yiyosa at beni’ deyip topu daaan diye vuracak bir şey yok ortada.. Onur yapma daha ne maç oynadın ki sen! Bu ruh halinden çıkmalı, Onur bu ruh halinden çıkması gerekir. Trabzonspor doğru bir hamle yaptı. Ben bu kadar çok transfer yapılmasını tasvip etmem ama üzerindeki ölü toprağını atacak bir iş yaptı. Kadroyu tamamen değiştirdi ve ‘oyuna bakın’ dedi. Bu kadar insan bu kadar yatırım yapıp hala bunlarla uğraşmaz. Ha Trabzonspor aleyhine hakemler karar verir mi? verir Türkiye’de Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ayrıcalığı vardır o kesin. Ama bu yüzde 60’tır. Yüzde yüz değildir. Türkiye’de Bursaspor şampiyon oldu 4 sene içinde..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler