"Türkiye’de güçlü bir hükümetin olması terörün sona ermesi için şart”

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de güçlü bir hükümetin olması terörün sona ermesi için şarttır" dedi.Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Ordu'nun Fatsa ilçesinde partisinin

"Türkiye’de güçlü bir hükümetin olması terörün sona ermesi için şart”

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de güçlü bir hükümetin olması terörün sona ermesi için şarttır" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Ordu'nun Fatsa ilçesinde partisinin Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Kurtulmuş burada yaptığı konuşmada, "1 Kasım seçimlerinin coşkuyla, sevinçle bahar havası içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Türkiye'nin her yerinde seçim kampanyasının bütün partiler arasında karşılıklı saygıyla geçmesini temenni ediyorum. 1 Kasım seçimleri 7 Haziran'da eksik kalmış olan bir sürecin tamamlanması olacak. 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar çıkmayan seçim sonuçlarından sonra burada 1 Kasım seçimlerinde inşallah tek başına iktidar çıkacak. AK Parti milletle birlikte el ele, gönül gönüle yeni Türkiye'yi kurma yolunda hızlı bir şekilde yoluna devam edecektir. Bu seçimden bütün Ordulu hemşerilerimizden, bütün Fatsalı hemşerilerimizden 7 Haziran sonrasındaki süreci iyi değerlendirmelerini temenni ediyorum. Mesele AK Parti'nin tek başına iktidar olması değil, mesele Türkiye'nin güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi konusudur. 1 Kasım'da milletimiz güçlü bir hükümeti milletin başına getirecektir. Türkiye'de güçlü bir hükümetin olması terörün sona ermesi için şarttır. Türkiye'de iç karışıklar maalesef birileri çıkarmak istedi. Türkiye'nin ayağına çelme takmak istediler" diye konuştu.

Kurtulmuş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bakıyorsunuz Ruslar savaş uçakları ile sınırlarımızı ihlal ediyor. Türkiye'nin Orta Doğu'daki yaşanan savaşın içine çekilmesini isteyen çevreler var. Bunlara karşı Türkiye'nin dik, duyarlı ve hep beraber gönül gönüle olması gerekiyor. Bunun için sizlerin gözlerinizdeki parıltıdan görüyorum ki bu sefer 1 Kasım'da 2 Kasım akşamı "Haydi Bismillah" diyerek yeni Türkiye istikametinde yolumuza hızlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. Yapılacak olan seçimler tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun."

Açılışa Kurtulmuş'un yanı sıra Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler