’’Türkiye’de bu tür seçim ilk defa yaşanıyor’’

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye'de bu tür seçimin ilk defa yaşandığını belirterek, Türkiye'nin ve İslam coğrafyasının büyük bir bunalımdan geçtiğini söyledi.SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 26. Dönem Konya Milletvekili adayları

’’Türkiye’de bu tür seçim ilk defa yaşanıyor’’

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye'de bu tür seçimin ilk defa yaşandığını belirterek, Türkiye'nin ve İslam coğrafyasının büyük bir bunalımdan geçtiğini söyledi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 26. Dönem Konya Milletvekili adaylarıyla birlikte seçim çalışmaları kapsamında Kulu ilçesini ziyaret etti. SP Kulu İlçe Teşkilatı ve partililer tarafından karşılanan Kamalak, 1 Kasım seçimlerinin başta Türkiye olmak üzere bütün İslam alimine ve insanlığa hayırlı olması temennisinde bulundu. Atatürk Caddesi'nden Kulu Merkez Camii'ne kadar yürüyen SP Genel Başkanı Kamalak, esnaflara ve vatandaşlara karanfil dağıttı.

'PEKİ ÇARE YOK MU?'

SP Lideri Kamalak, Türkiye'nin ve İslam coğrafyasının büyük bir bunalımdan geçtiğini belirterek, "Peki çare yok mu? Çare var. Dünyada çözümü bulunmayan hiçbir dert yoktur. Türkiye yeni bir seçimden çıkmıştır, yeni bir seçime giriyor. Türkiye'de bu tür seçim ilk defa yaşanıyor, Türkiye birçok ilklere sahne oldu. Türkiye ilk defa Genelkurmay Başkanı'nı dünyaya terörist başı diye tanıttı. Türkiye ilk defa böyle toplu bir katliama sahne oldu. Türkiye yeni bir seçimden çıkmış olmasına rağmen hükümet kuramadan yeni bir seçime giriyor. Türkiye ilk defa bir savaş tehdidi ile karşı karşıya olup batıdan, baba katillerinden, NATO'dan yardım istemekte. Biz bunların böyle olacağını emin olun 4-5 yıl önce dile getirmiş, Suriye politikasının yanlış olduğunu, defalarca söyledik. Türkiye'yi bu çözüm sürecinin ya bölünmeye, ya da çok büyük çatışmalara götüreceğini önceden söylemiştik. Cumhurbaşkanımıza da Başbakanlığı döneminde açık ve net olarak söylemiştik. 7 Haziran seçimlerinden öncede eğer Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partimiz Meclise giremeyecek olursa o seçimin hiçbir değer taşımayacağını, hiçbir anlam ifade etmeyeceğini zira meclisteki 4 partinin bu ülkenin hiçbir problemine çözüm bulamayacağını net olarak ifade ettik. Çünkü bu ülkenin problemleri feraset ister, basiret ister, vizyon ister, tecrübe ister, aşk ister, heyecan ister, bu nitelikleri taşıyan tek parti Saadet Partisidir. Gerçekten Türkiye'nin en deneyimli, tecrübeli ve fedakar kadroları Saadet Partisi'ndedir. Diğer partiler hazineden 100 milyonlarca hazine yardımı alırken, Saadet Partisi'nin kadroları eşlerinin mutfak masraflarından çocuklarının okul harçlıklarından kıstıkları 3-5 liralarla seçim masraflarını üstleniyorlar. Seçim kadrolarının tek derdi bu ülkenin problemleri, aziz milletimin sıkıntılarıdır. Şöyle bir bakın; Konya'mızda Saadet Partisi'nden aday olan evlatlarımıza bir bakın. Eğer bunlar başka bir partiye yönelecek olsa emin olun kapıdan değil, caddeden kaparlar gelin diye. Ama bu kadroların derdi mevki, makam değildir. Saadet Partisi'ndeki kardeşlerimizin tek derdi sizlerin sıkıntıları ve aziz milletimin problemleridir. Problemlerinizi çözmek için her bir Saadet Partili kardeşiniz yüreğinin sesini dinlesin, vicdanı neyi el veriyorsa, neyi emrediyorsa ona göre oy versin. Göreceksiniz Türkiye'nin yarınları çok daha aydınlık olacak. Evet bu sefer Saadet diyoruz takdir sizlerin Allah herkesten razı olsun" dedi.

SP Genel Başkanı Kamalak, ziyaretinin ardından Konya Milletvekili adaylarıyla birlikte Cihanbeyli ilçesine geçti.

’’Türkiye’de bu tür seçim ilk defa yaşanıyor’’

’’Türkiye’de bu tür seçim ilk defa yaşanıyor’’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset