Türkiye Twitter'la görüşecek

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile sosyal medya ağı Twitter'ın üst düzey yetkilileri yarın İstanbul'da biraraya gelecek.BTK ile Twitter yetkililerinin yarın yapacakları görüşmede, Twitter yetkililerinden Türkiye'de ofis açmalarının yanı sıra

Türkiye Twitter'la görüşecek

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile sosyal medya ağı Twitter'ın üst düzey yetkilileri yarın İstanbul'da biraraya gelecek.

BTK ile Twitter yetkililerinin yarın yapacakları görüşmede, Twitter yetkililerinden Türkiye'de ofis açmalarının yanı sıra Ar-Ge faaliyetlerini Türkiye'de yapmaları istenecek.

BTK Başkanı Tayfun Acarer ve beraberindeki heyet ile Twitter'ın Uluslararası Kamu Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Colin Crowell arasındaki ilk görüşme 14 Nisan'da gerçekleşmişti.

Acarer ve beraberindeki heyet, Twitter'ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Kamu Politikaları Direktörü Sinead McSweeney başkanlığındaki heyet ile 21 Mayıs'ta İrlanda'nın başkenti Dublin'de ikinci kez bir araya gelmişti. Dublin'deki ikinci görüşmede en somut gelişme, "Türkçe canlı destek hattının kısa süre içinde devreye gireceğinin" açıklanması olmuştu. 

Acarer, Ankara'daki ilk toplantıyla Twitter ile resmi temasın sağlandığını, ikinci toplantıda ise teknik konuların ele alındığını belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler