Türk işi kedi kurtarma operasyonu

Çanakkale’de bir ağacın tepesinde mahsur kalan kedi için vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. İtfaiye görevlisi, kediyi mahsur kaldığı ağaç dalını sallayarak aşağıya düşürdü. Diğer dallara çarparak yere düşen kedi, can havliyle kaçtı.   Olay, bugün sabah sa

Türk işi kedi kurtarma operasyonu
Çanakkale’de bir ağacın tepesinde mahsur kalan kedi için vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. İtfaiye görevlisi, kediyi mahsur kaldığı ağaç dalını sallayarak aşağıya düşürdü. Diğer dallara çarparak yere düşen kedi, can havliyle kaçtı.
 
Olay, bugün sabah saatlerinde Kemalpaşa Mahallesi Belediye İş Merkezi yanındaki parkta meydana geldi. Park içerisinde bulunan bir ağacın tepesinde mahsur kalan kedi, dakikalarca ağaçtan inmeyince çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, sepetli bir araçla parka geldi. İtfaiye erlerinden biri ’Kediyi sepetle kurtarmalıyız’ derken, bir diğer itfaiye görevlisi ise ağaca çıktı. Kedinin yanına yaklaşan itfaiyeci, ağacın dalını sert bir şekilde sallamaya başladı. Tutunamayan kedi, diğer dallara da çarparak sert bir şekilde yere düştü. Talihsiz kedi, can havliyle koşarak parktan kaçtı. Çevrede bulunan vatandaşlar duruma tepki gösterirken, ağaçtan inen görevli, gazetecilere ’Tamamdır arkadaşlar’ diyerek uzaklaştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler