Terör Ve Uyuşturucuya darbe

Bursa'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı. Yapılan eş zamanlı operasyonlarda 682 gram metamfetamin maddesi ile 10 gram esrar, çok sayıda ecstasy, 6 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek ile çok sayıda dolu fişek ele geçirild

Terör Ve Uyuşturucuya darbe

Bursa'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı. Yapılan eş zamanlı operasyonlarda 682 gram metamfetamin maddesi ile 10 gram esrar, çok sayıda ecstasy, 6 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek ile çok sayıda dolu fişek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri Merkez Yıldırım ilçesi, Yavuz Selim ve Ulus Mahallelerinde PKK terör örgütüne yönelik propaganda yapmak suçundan aranan E.A. isimli kişinin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren ekipler E.A.'nın, D.L.,E.Y.,M.K, isimli kişilerle bağlantılı olduğu belirledi. Şahıslara karşı uyuşturucu madde ticareti ve terör örgütü üyeliği şüpheleriyle yapılan operasyonda 4'ü de yakalanarak gözaltına alındı.

700 GRAM METAMFETAMİN VE ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Şüpheli şahısları 4 ayrı zamanda uyuşturucu satışı gerçekleştirdiklerini belirleyen Bursa polisi şahısların evlerine eş zamanlı operasyonlar yaptı. Operasyona narkotik ekiplerinin yanı sıra özel harekat ve çevik kuvvet polisleri destek verdi. Yapılan aramalarda 682 gram metamfetamin maddesi 10 gram esrar, 6 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Öte yandan, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi ve Osmangazi ilçesi İntizam Mahallesi ile Santral Garaj Mahallelerinde de bu kişilerin uyuşturucu ticareti yaparken bağlantıya geçtikleri tespit edilen H.A.,O.C.T., C.T.,M.E.,M.Y.,M.C.,M.C.T. ve C.A. isimli şahıslarda gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 12 kişi Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Terör Ve Uyuşturucuya darbe Bursa haberleri - Bursa haber

Terör Ve Uyuşturucuya darbe Bursa haberleri - Bursa haber

Terör Ve Uyuşturucuya darbe Bursa haberleri - Bursa haber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler