Soba yine can aldı

Konya'nın Akşehir ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 1 kişi hayatını kaybetti, eşi ve torunu da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay, Akşehir Atakent Mahallesi Konak Sokak'ta bulunan iki katlı evde meydana geldi. Edini

Soba yine can aldı

Konya'nın Akşehir ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 1 kişi hayatını kaybetti, eşi ve torunu da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Akşehir Atakent Mahallesi Konak Sokak'ta bulunan iki katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesinden haber alamayan Hasan Çetin, eşiyle birlikte gittiği evde babası Mustafa Çetin (81), annesi Kevser Çetin (87) ve oğlu Mustafa Çetin'i (19) hareketsiz bir şekilde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerinin yaptıkları kontrolde 81 yaşındaki Mustafa Çetin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri anlaşılan Kevser Çetin ve torunu Mustafa Çetin ise ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden yaşlı adamın cansız bedeni, savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler