İncirlik Üssü'nün Müdürü Öldü!

Adana Valiliği’nin karşısındaki Maliye 1 Apartmanı'nın 8'inci katında oturan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Adana İncirlik Üssü Gümrük Müdürü Kerem Korkmaz, saat 11.00 sıralarında ailesiyle kahvaltı yaptı. İddiaya göre kahvaltıdan sonra sigara içmek için bal

İncirlik Üssü'nün Müdürü Öldü!

Adana Valiliği’nin karşısındaki Maliye 1 Apartmanı'nın 8'inci katında oturan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Adana İncirlik Üssü Gümrük Müdürü Kerem Korkmaz, saat 11.00 sıralarında ailesiyle kahvaltı yaptı. İddiaya göre kahvaltıdan sonra sigara içmek için balkona çıkan 41 yaşındaki Korkmaz, henüz belirlenemeyen bir sebeple apartmanın otoparkına düştü. Beton zemine çakılan 2'si kız 3 çocuk babası Korkmaz, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Aşağı inerek eşinin cansız bedenine sarılan Kevser Korkmaz, "Kerem, çocuklarını bırakıp nasıl gittin? Ben sensiz ne yaparım" diyerek ağıtlar yaktı. Korkmaz, olay yerindeki ambulansta görevli sağlık personeli tarafından yapılan müdahaleyle sakinleştirildi.

Cenaze, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Korkmaz'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

fft107_mf6833388.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler