Genç Avcıyı Arama Çalışmaları Sona Erdi - Karaman haberleri

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde, evinden ava gitmek için çıkan ve 21 gündür kayıp olan 16 yaşındaki İbrahim Tok için yapılan arama kurtarma çalışmalarına son verildi. Karaman'ın Ayrancı ilçesi Yarıkkuyu köyündeki evinden ayrılıp geri dönmeyen İbrahim Tok'un

Genç Avcıyı Arama Çalışmaları Sona Erdi - Karaman haberleri

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde, evinden ava gitmek için çıkan ve 21 gündür kayıp olan 16 yaşındaki İbrahim Tok için yapılan arama kurtarma çalışmalarına son verildi.

Karaman'ın Ayrancı ilçesi Yarıkkuyu köyündeki evinden ayrılıp geri dönmeyen İbrahim Tok'un izine rastlanılamadı. Tok için 21 gün süren arama kurtarma çalışmalarından sonuç alınamayınca çalışma sonlandırıldı. Genç avcı için yapılan arama kurtarma çalışmalarına 250 kişilik ekip katılırken, çalışmalarında AFAD'a ait 8x8 paletli araç ve helikopter kullanıldı. Karaman, Konya ve Ankara'dan AFAD ekipleri, Ulusal Medikal Arama Kurtarma (UMKE), AKUT, İl Özel İdaresi, Ayrancı Belediyesi, Karaman ve Ayrancı jandarma ile polis ekipleri, Özel İdare personeli Karaman ve Ereğli'den gelen avcı kulüpleri ile köy halkı ve çobanların seferber olduğu arama kurtarma çalışmalarında İbrahim'in gidebileceği her yer didik didik arandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler