Düdüklü tencere içerisinde bomba!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, düdüklü tencere ve teneke kutuları içerisinde hazırlanan tahrip gücü yüksek 8 bomba ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç şüphelilerin

Düdüklü tencere içerisinde bomba!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, düdüklü tencere ve teneke kutuları içerisinde hazırlanan tahrip gücü yüksek 8 bomba ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtilerek "Müdürlüğümüzce PKK/KCK silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresi ve önlenmesi kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde, 12 Aralık 2015 günü saat 22.00 sıralarında idaremiz İpekyolu ilçesinde terör örgütü mensuplarınca hazırlanmış 4 adet düdüklü tencere ve 4 adet teneke kutular içerisinde kullanıma hazır tahrip gücü çok yüksek 8 el yapımı bomba ele geçirilmiştir" denildi.

Düdüklü tencere içerisinde bomba!

Düdüklü tencere içerisinde bomba!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler