ÇUKOBİRLİK, Tarım Fuarı’na Ev Sahipliği Yapmaya Hazır

Çukurova Tarım Fuarı, 16-20 Eylül tarihleri arasında Çukobirlik Entegre Tesisler'inde gerçekleşecek. Çukobirlik ilk kez bir fuara ev sahipliği yapacak. 1940 yılından bu yana tarıma ve çiftçiye sunduğu destekler ile tarım sektörünün vazgeçilmez hizmet sağl

ÇUKOBİRLİK, Tarım Fuarı’na Ev Sahipliği Yapmaya Hazır

Çukurova Tarım Fuarı, 16-20 Eylül tarihleri arasında Çukobirlik Entegre Tesisler'inde gerçekleşecek. Çukobirlik ilk kez bir fuara ev sahipliği yapacak.

1940 yılından bu yana tarıma ve çiftçiye sunduğu destekler ile tarım sektörünün vazgeçilmez hizmet sağlayıcısı olan, halen 10 ili kapsayan bir alanda 34 kooperatifi ile yaklaşık 36.000 üretici ortağına hizmet veren Çukobirlik, ilk kez bir fuara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Çukobirlik, 22 bin metrekare kapalı, 5 bin metrekare açık sergileme alanı ve 80 dönüm uygulama tarlasına sahip. 16 - 20 Eylül tarihleri arasında Çukurova'nın en büyük Tarım Fuarı'na ev sahipliği yapacak Çukobirlik'te, fuar hazırlıkları tamamlandı.

Organizasyon kapsamında, değişik tarım ürünleri ekimi gerçekleştirilen uygulama tarlasında, fuarın ilk gününden son gününe kadar başta traktörler olmak üzere, pek çok tarım alet, ekipman ve mekanizasyonun çalışma şekilleri 80 dönüm üzerinde ziyaretçilere gösterilecek.

KOSGEB tarafından da desteklenen Çukurova Tarım Fuarı'na 250 firmanın ve özellikle Adana ve Mersin başta olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinden 50 bin çiftçinin ziyaret etmesi bekleniyor.

ÇUKOBİRLİK, Tarım Fuarı’na Ev Sahipliği Yapmaya Hazır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler