Arap turizmi'nde rakipler çoğalıyor

Doğu Karadeniz bölgesinin can simidi Arap turizmine diğer bölgelerden rakipler de var.

Arap turizmi'nde rakipler çoğalıyor
Karadeniz turizminin büyük beklentisi olan Arap turizmine Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden rekabet başladı.
 
Son zamanlarda bölgenin umudu haline gelen Arap turizmi ile çıkış arayan, özellikle Doğu Karadeniz illeri turizm yatırımlarına hız verirken, yıllardır turizm alt yapısını oluşturmuş iller bu rekabette biraz daha şanslı gibi gözüküyor.
 
Özellikle Bursa'nın Arap turizmi ile ilgili girişimlerinin ardından Denizli de gözünü Arap turizmine dikti.

İranlı turistler öncü olur mu?

İranlı turistlerin Denzili'ye yönelmeleri Arap turistlerin bu bölge ile ilgili araştırma yapmalarına neden olurken Bölge'nin Arap Turizmi'ne yönelik tanıtım faaaliyetlerini arttıracağı da ifade edildi.
 
İran'ın Başkenti Tahran'dan Denizli'ye direk uçak 2 havayolu şirketi direk Charter uçuşlarına başladı.
İlk olarak geçen hafta Meraj Havayollarının başladığı Charter uçuşlarına yeni bir havayolu firması daha eklendi ve Denizli'ye direk uçuş yapmaya başladı.

ATA Havayolları'da seferlerine Başladı:
 
Tahran-Denizli-Tahran seferlerine başlayan ATA Havayolları'na ait Airbus A320-200 tipi uçak geçtiğimiz gün Denizli Çardak Havaalanına iniş yaptı.

Edinilen bilgilere göre ATA Havayolları her perşembe günü Tahran-Denizli uçuşlarını gerçekleştirecek. TSİ 01.30'da Denizli'ye inecek uçak, 02.30'da da Tahran'a gitmek üzere havalanacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler