Antalya'da yarın okullar tatil mi? Antalya hava durumu

Antalya'da okullar yarın tatil mi? sorusu yanıtını buldu Aşırı yağış olacağının Meteoroloji tarafından bildirilmesinin ardından gözler okulların tatil olup olmayacağına çevrilmişti. Ve beklenen açıklama Antalya valiliğinden geldi. Alınan karara göre Antal

Antalya'da yarın okullar tatil mi? Antalya hava durumu

Antalya'da okullar yarın tatil mi? sorusu yanıtını buldu

Aşırı yağış olacağının Meteoroloji tarafından bildirilmesinin ardından gözler okulların tatil olup olmayacağına çevrilmişti. Ve beklenen açıklama Antalya valiliğinden geldi. Alınan karara göre Antalya'da yarın okullar tatil olacak.

okul-ogrenci.jpg

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Cuma günü için Batı Akdeniz bölgesinde 'aşırı' ve 'çok kuvvetli yağış' uyarısı yaptı.

Rekor düzeyindeki yağış uyarısı nedeni ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde bir kriz masası oluşturuldu. Kent merkezi ve ilçelerde Cuma günü okullar 1 günlüğüne tatil ilan edildi.

ANTALYA OKULLAR TATİL ANTALYA VALİLİĞİ AÇIKLAMASI

Antalya Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya ili tüm ilçede ilkokullar, ortaokullar, liseler ve anaokulları Cuma günü (23 Ekim 2015) 1 günlüğüne tatil edilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de 23 Ekim 2015 Cuma günü idari izinli sayılacaklardır.

ANTALYA HAVA DURUMU YARIN VE CUMARTESİ GÜNÜNE DİKKAT

Meteoroloji en son hava durumu tahminlerine göre Antalya'da yarın şiddetli yağış ve fırtına bekleniyor. Antalya hava durumu tahminlerine göre şiddetli yağış ve fırtına cumartesi günü de etkisini sürdürecek. 

antalya-hava-durumu.jpg

Batı bölgelerimizde bugün başlayan yağışların, bugün (22.10.2015 Perşembe) Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir) ile İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli;(21-75 kg/metrekare) 23.10.2015 Cuma günü ise Marmara, (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ) Güney ve Kıyı Ege (İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli) ile Batı ve Orta Akdeniz'de (Antalya, Burdur, Isparta, Mersin ve Adana )çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/metrekare); Antalya ve Muğla illerinde aşırı (100 kg/metrekare üzeri) 48 saatlik toplamda 200 mm civarı yağışlara neden olacağı bekleniyor.

Şiddetli ve aşırı yağışlar sebebiyle meydana gelebilecek ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler