’33 yıl neyime yetmiyor’ dedi ve

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, sosyal medya hesabında "Ben niye ölmüyorum? 33 yıl neyime yetmiyor" ifadelerini paylaşan şahıs, bir süre sonra kendini astı. Olay, Akyazı ilçesi Mudurnu Caddesinde bir evde meydana geldi. Mustafa Mataracı, gece saatlerinde tu

’33 yıl neyime yetmiyor’ dedi ve

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, sosyal medya hesabında "Ben niye ölmüyorum? 33 yıl neyime yetmiyor" ifadelerini paylaşan şahıs, bir süre sonra kendini astı.

Olay, Akyazı ilçesi Mudurnu Caddesinde bir evde meydana geldi. Mustafa Mataracı, gece saatlerinde tuvalet tavanına bağladığı iple kendini asarak intihar etti. Gelen ses üzerine ailesi durumu fark edip emniyet ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri Mustafa Boztepe'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Akyazı cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenaze Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mustafa Mataracı'nın intiharından birkaç saat önce sosyal medya hesabından "Bu dünya kahbelerin, bu dünya yalakaların, bu dünya sahtekarların ama Allah var az durun ölümlü dünya... Ben niye ölmüyorum, 33 yıl neyimize yetmiyor bu menfaatçi ve kahbe dünyada" şeklinde paylaşımlar yaptığı görüldü.

’33 yıl neyime yetmiyor’ dedi ve Sakarya haberleri - Sakarya haber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler